Loimaan Voima on perinteisesti tunnettu yleisurheilusta ja voimailusta. Voimalla on kuitenkin aina ollut halu pitää yllä laajaa lajikirjoa ja tästä kirjosta oma siivunsa on ollut myös palloilulajeilla. Osansa monipuoliseen lajitarjontaan ovat tuoneet niin lentopallo, pesäpallo, pöytätennis kuin sulkapallokin.

Lentopallo

Lentopallo tuli Voiman lajivalikoimaan 1980-luvun alkupuolella ja jo syksyllä 1981 Voima aloitti lentopallon sarjatoiminnan osallistumalla 5-sarjaan. Lentopalloilu loppui kuitenkin sarjatasolla jo muutaman vuoden jälkeen vuonna 1986. Lajia ei kuitenkaan ole kokonaan unohdettu, sillä nykyään ahkera joukko käy säännöllisesti kerran viikossa pelaamassa lentopalloa. Vuoroista ilmoitetaan Loimaan Lehden seurapalstalla.

Pöytätennis

Marraskuussa 1982 Voima pelasi historiansa ensimmäisen pöytätennis-ottelun 4. divisioonassa. Vuonna 1989 Voima nousi jo 3. divisioonaankin, mutta tippui myöhemmin takaisin 4. divisioonaan. Nykyään Voimalla ei ole enää sarjatoimintaa pöytätenniksen saralla, vaan sitä pelaillaan enemmän harrasteluontoisesti.

Sulkapallo

Vuonna 1994 Voima otti mukaan uutena palloilulajina sulkapallon. Lajin harrastus kasvoi räjähdysmäisesti kolmessa vuodessa, mikä aiheutti osaltaan paineita urheiluseuroille. Tästä syystä vuonna 1998 sulkapallo sai Loimaalle uuden sulkapalloilun erikoisseuran ja siltä osin lajin harras-taminen loppui Voimassa.